
Urządzenia i Akcesoria
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
Przygotowanie 6 godz.
Czas całkowity 48 godz.
25 Stücke
Składniki
Karamellsauce
-
Kondensmilch200 g
-
Zucker120 g
-
Wasser, heiß30 g
Nussböden
-
Haselnüsse300 g
-
Butter in Stücken450 g
-
Salz2 Prisen
-
Zucker400 g
-
Eier8
-
Milch60 g
-
Mehl360 g
-
Backpulver4 TL
Himbeercreme
-
Himbeer-Gelee (ohne Kerne)900 g
-
Butter in Stücken460 g
Fertigstellung und Dekoration
-
Himbeeren150 g
-
Heidelbeeren50 g
-
Pfefferminze
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
633 kcal /
2649 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Backzauber
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy