Urządzenia i Akcesoria
玉米火腿佐乳酪麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 個
Składniki
-
水170 克
-
糖20 克
-
蛋 (1顆打散成蛋液刷上色用)2 顆
-
1 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母10 克
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些沾附用390 克
-
奶油25 克
-
火腿片 切小丁(約1公分)4 小片
-
玉米粒80 克
-
比薩起士絲80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
11.9 g
Kalorie
1159 kJ /
277.3 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
瑪莉的麵包世界
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan