Urządzenia i Akcesoria
Egg Salad Sandwiches
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
10 pieces
Składniki
-
water14 oz
-
large eggs6
-
green onions cut into ½ in. pieces (approx. 2 onions)1 oz
-
mayonnaise to taste2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt3 pinches
-
ground pepper3 pinches
-
paprika1 pinch
-
fresh chives chopped1 tbsp
-
white bread10 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
289.7 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
738.3 kJ /
176.5 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three Egg French Omelet
30 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Cinnamon Cream Cheese Rolls
45 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Tuna Deviled Eggs
40 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Asparagus Sauté
15 min
Baked Sushi
1 godz. 15 min
Macaroni and Cheese
35 min
Chicken Salad Sandwich
15 min