Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů fenyklu, bulvy, po očištění od tvrdých částí
- pepř černý, mletý, dle chuti
- olivový olej
- 500 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 3 špetky soli, plus extra na osolení
- máslo, na vymazání
- 300 gramů čerstvých filetů z lososa (4 filety)
- citrónová šťáva, čerstvě vymačkaná
- ½ balíčku plocholisté petrželky, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 816 kJ / 194 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vařená basmati rýže
35 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1 godz. 10 min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Brak ocen
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 Min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 Min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 Min