Urządzenia i Akcesoria
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
250 gramů fenyklu, bulvy po očištění od tvrdých částí
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
olivový olej
-
500 gramů vody
-
200 gramů růžiček brokolice
-
3 špetky soli plus extra na osolení
-
máslo na vymazání
-
300 gramů čerstvých filetů z lososa (4 filety)
-
citrónová šťáva, čerstvě vymačkaná
-
½ balíčku plocholisté petrželky nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
18 g
Kalorie
816 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sezónní speciality
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Vařená jasmínová rýže
35 min
Vařená basmati rýže
35 min
Vařená bílá dlouhozrnná rýže
35 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1 godz. 15 min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40 min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min