Svinemørbrad med sennepssauce

Svinemørbrad med sennepssauce

4.4 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portioner

Składniki

  • svinemørbrad skåret i skiver (1 cm)
    450 g
  • champignon, frisk skåret i skiver
    100 g
  • hvid tør vermouth
    75 g
    75 g Madeira
  • mælk
    100 g
  • løg skåret i halve
    60 g
  • fed hvidløg (opcjonalnie)
    1
  • grov sennep
    2 tsk
  • stærk sennep
    1 tsk
  • hønsefond hjemmelavet
    1 tsk med top
    1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l), hjemmelavet
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, stødt efter smag
    1 knivspids
  • creme fraiche
    2 spsk
    2 spsk fløde
  • majsstivelse (majsmel)
    1 spsk med top
  • persille, frisk til pynt
    2 - 3 kviste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 961 kJ / 230 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie