橙香鮭魚藜麥溫沙拉

橙香鮭魚藜麥溫沙拉

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 580 克
  • 藜麥
    80 克
  • 新鮮鮭魚片、去皮 切小塊(約2公分)
    80 克
  • 乾燥迷迭香
    ¼ 茶匙
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 柳橙汁
    1 大匙
  • 檸檬汁
    1 大匙
  • 蜂蜜
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 柳橙 去皮,取果肉
    1 顆
  • 葡萄柚 (任一種類) 去皮,取果肉
    1 顆
  • 蘿蔓生菜 少許,切段

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.5 g
Kalorie 937.5 kJ / 224.5 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 28.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...