Urządzenia i Akcesoria
橙香鮭魚藜麥溫沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水580 克
-
藜麥80 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 切小塊(約2公分)80 克
-
乾燥迷迭香¼ 茶匙
-
橄欖油2 大匙
-
柳橙汁1 大匙
-
檸檬汁1 大匙
-
蜂蜜2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
柳橙 去皮,取果肉1 顆
-
葡萄柚 (任一種類) 去皮,取果肉1 顆
-
蘿蔓生菜 少許,切段
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.5 g
Kalorie
937.5 kJ /
224.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
藜麥狂潮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan