
Urządzenia i Akcesoria
Pappa di vitello
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione
Składniki
-
di patata pelata e a pezzi (3 cm)15 g
-
di carota pelata e a pezzi (3 cm)15 g
-
di bocconcini di carne di vitello senza nervi15 g
-
di acqua (vedere varianti)200 g
-
di olio extravergine di oliva1 cucchiaino
-
di semolino istantaneo20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
147 kcal /
615 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
18.9 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Iniziare con bimby®
5 Przepisów
Włochy
Włochy