Pappa di vitello

Pappa di vitello

4.5 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione

Składniki

  • di patata pelata e a pezzi (3 cm)
    15 g
  • di carota pelata e a pezzi (3 cm)
    15 g
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi
    15 g
  • di acqua (vedere varianti)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino
  • di semolino istantaneo
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 147 kcal / 615 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 18.9 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...