蕃茄乳酸冰沙

蕃茄乳酸冰沙

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
1 完整食譜

Składniki

  • 李型番茄 洗淨,去蒂頭
    500 克
  • 梅子粉 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 乳酸飲料 (如:養樂多)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 4.6 g
Kalorie 1116 kJ / 267 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 66.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...