Urządzenia i Akcesoria
焦糖冰沙
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
1 完整食譜
Składniki
-
全脂牛奶300 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)200 克
-
糖50 克
-
蛋黃4 顆
-
焦糖醬70 克
-
鹽½ 茶匙
-
天然香草精 (opcjonalnie) 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
141.8 g
Kalorie
18840.1 kJ /
4507.2 kcal
Tłuszcz
330 g
Błonnik
16.2 g
Węglowodany
285.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SORBET!
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan