Urządzenia i Akcesoria
Parmesan Peynirli Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsiyon
Składniki
-
Parmesan peyniri küçük parçalara bölünmüş (2 cm), damak tadına göre60 - 100 g
-
soğan30 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
zeytinyağı10 g
-
risotto pirinci (ör. Arborio)320 g
-
60 g susek beyaz şarap60 g
-
su730 g
-
tuz damak tadına göre1 ¼ - 1 ½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
16.3 g
Kalorie
2248.8 kJ /
537.5 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mantarlı Risotto
40 min
Şeker Şurubu
30 min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 min
Domatesli Risotto
30 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 godz. 20 min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Hollandez sos
20 min