![Kingfish pie Kingfish pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D19BC5E4-D0C3-498D-88ED-F23F2335B0B1/Derivates/18622c56-0a79-4299-a3b5-455e8fa99548.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 61.8 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
Alternatywne przepisy
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 godz. 10 min
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
1 godz. 5 min
Seafood Pizza
2 Std. 45 Min
Mushroom croustade
1h 35min
Hot Cross Scones
30 min
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Orange Currant Cookies
1 godz.
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1h 30min
Japanese Souffle Pancakes
40 min
Country Peach and Custard Pie
1 godz. 50 min