Urządzenia i Akcesoria
Kingfish pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Dough
-
water150 g
-
flour350 g
-
egg1
-
milk powder25 g
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
salt1 tsp
King fish filling
-
white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes600 g
-
lemon juice freshly squeezed50 g
-
salt1 tsp
-
tamarind paste50 g
-
hot water50 g
-
fresh coriander roughly chopped50 g
-
garlic cloves2
-
red onions cut into quarters200 g
-
ground cumin1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
tomatoes cut into quarters300 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
dried chilli flakes adjust to taste1 tbsp
Assembly and baking
-
vegetable oil for greasing
-
flour for dusting
-
toasted pine nuts50 g
-
egg lightly beaten with 1 tbsp water1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.8 g
Kalorie
2498 kJ /
597 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
61.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche Buns
2 godz.
Potato Gratin
1 godz. 30 min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 godz. 10 min
Assorted Nuts Mooncake
Brak ocen
Soba noodles
1 godz.
Christmas Berry Trifle
4 godz.
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6 godz. 10 min
Mint Chocolate Chip Cookies (Metric)
50 min
Japanese Strawberry Shortcake
1 godz. 30 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min