Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Białko
- 31.8 g
- Węglowodany
- 61.8 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
Alternatywne przepisy
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Chocolate Fudge Icing
5min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Marzipan bites
45min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Layered chocolate cappuccino cups
19h 30min
Ultimate Chocolate Cake
2h 15 min.
Blackberry Jam
45min
Dark Chocolate Sauce
5min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Red Velvet Cake
1h 20min