Urządzenia i Akcesoria
Vinaigrette di peperoni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
100 g di peperone verde a pezzi
-
100 g di peperone rosso a pezzi
-
100 g di cipolla in quarti
-
1 uovo sodo (opcjonalnie)
-
200 g di olio extravergine di oliva
-
50 g di aceto di vino
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
390.5 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1303.6 kJ /
311.6 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Condimento balsamico
10min
Condimento all'arancia e curry
Nenhuma avaliação
Roastbeef
35min
Senape delicata
25min
Biberli dell'Appenzello
2h 20min
Burro alle erbe
5min
Mini maddalene al cioccolato
Nenhuma avaliação
Mini-amaretti
1h 30min
Creste di gallo all'anice
24h
Hamburger alla messicana
4h 25min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Maccheroni dell'alpigiano
45min