
Urządzenia i Akcesoria
Vinaigrette di peperoni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
di peperone verde a pezzi100 g
-
di peperone rosso a pezzi100 g
-
di cipolla in quarti100 g
-
uovo sodo (opcjonalnie)1
-
di olio extravergine di oliva200 g
-
di aceto di vino50 g
-
di sale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
311.6 kcal /
1303.6 kJ
Białko
0.5 g
Tłuszcz
33.1 g
Węglowodany
3.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Sód
390.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria