Urządzenia i Akcesoria
Vinaigrette di peperoni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
100 g di peperone verde a pezzi
-
100 g di peperone rosso a pezzi
-
100 g di cipolla in quarti
-
1 uovo sodo (opcjonalnie)
-
200 g di olio extravergine di oliva
-
50 g di aceto di vino
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
390.5 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1303.6 kJ /
311.6 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Torta langotta di Luca Montersino
1 godz. 15 min
Canestrelli
1 godz. 50 min
Sciroppo di caramello
Brak ocen
Senape con miele e peperonciono
Brak ocen
Condimento allo yogurt
5 min
Glassa al burro
5 min
Mousse al cioccolato
3 godz. 30 min
Crema al sidro dolce
Brak ocen
Burro alle erbe
5 min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 min
Biscotti tipo Oreo®
3 godz. 50 min
Flan patissier
2 godz.