Urządzenia i Akcesoria
Japanse kip curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30.8 g
Kalorie
1393 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
9.79 g
Błonnik
11.35 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oosters koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Mediterrane kippenpastei
50 min
Pekingeend
45 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Noedelsoep
35 min