Urządzenia i Akcesoria
Dim sum 'Sieuw mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 stuks
Składniki
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (opcjonalnie) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Sangria
10 min
Margarita
10 min
Mayonaise zonder ei
10 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Aardappel flatbread
12 godz.
Mediterraanse gebakjes
Brak ocen
Lasagnerolletjes
1 godz.
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min