Urządzenia i Akcesoria
Dim sum 'Sieuw mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 stuks
Składniki
-
wortelen10 g
Sieuw mai-deeg
-
water50 g
-
bloem180 g
-
ei1
Vulling
-
buikspek met vet, ontbeend, ontveld in stukken (3 cm)300 g
-
verse champignons (bv. shiitake, witte, cantharellen)15 - 20 g
-
verse gember (opcjonalnie) in dunne schijfjes5 - 10 g
-
rauwe garnalen, gepeld vers of diepgevroren270 g
-
suiker1 el
-
lichte sesamolie (30 g, zie tip)2 el
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
maïsmeel (zetmeel)1 tl
-
olie om in te vetten
-
bloem om te bestrooien
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Omelet van eiwit
35 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 godz. 10 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Rijstschotel met appelen
Brak ocen
Mokka-pompoen frappuccino
20 min
Tomatensaus
40 min