Urządzenia i Akcesoria
Mediterraanse gebakjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 stuks
Składniki
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
14 g
Kalorie
1731 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestjes
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Brak ocen
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Gozleme
1 godz. 40 min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Bessenlikeur
30 min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Brak ocen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Walnoot Brittle
1 godz. 30 min
Indiase mosterd
Brak ocen
Plakje marmercake met perzikvulling
Brak ocen