Urządzenia i Akcesoria
Mediterraanse gebakjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 stuks
Składniki
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
14 g
Kalorie
1731 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestjes
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Kurkuma schillen
Brak ocen
Cheesecake likeur
10 min
Pekingeend
45 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Karamelijs
Brak ocen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Pizzarolletjes met worst
1 godz. 20 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min