Urządzenia i Akcesoria
Mediterraanse gebakjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 stuks
Składniki
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
14 g
Kalorie
1731 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestjes
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Glutenvrij chocoladebrood
1 godz. 10 min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Charoset
15 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Lamsspiesjes
Brak ocen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Thaise burgers
35 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Brak ocen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min