
Urządzenia i Akcesoria
Pudding alle fragole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
120 g di acqua
-
100 g di fragole piccole
-
100 g di panna, min. 30% di grassi
-
3 fogli di gelatina (circa 6 g), ammollati e strizzati
-
200 g di formaggio fresco spalmabile
-
40 g di zucchero
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
199 kcal /
830 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimbi in cucina
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria