Urządzenia i Akcesoria
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 porties
Składniki
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7.4 g
Kalorie
1865 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Geraspte Parmezaanse kaas
5 min
Fijngehakt rauw vlees
35 min
Appeltaart
1 godz.
Bijentaart met glazuur
1 godz. 25 min
Bessencurd
20 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Citrus lekkernij
50 min
Glutenvrije bloem
Brak ocen
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Sapje van rucola en waterkers
Brak ocen
Basilicumpesto
10 min