![Steamed Corn on the Cob Steamed Corn on the Cob](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1a822105-b84b-4b30-8869-fd824d5a045a/Derivates/ee5c3160-6f3c-4efc-9017-b584d59b7024.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz water
- 6 ears of corn, husks and silk removed and ends trimmed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kJ / 87.7 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 18.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Zucchini
35 min
Steamed Spinach
20 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Boiled Pasta
20 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Steamed Corn on the Cob
25 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Green Beans
30 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Cauliflower
25 Min
Steamed Carrots
25 Min
Steamed Broccoli
25 Min