Brotfrikadellen

Brotfrikadellen

4.5 262 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
12 Stück

Składniki

  • Fladenbrot altbacken, in Stücken
    300 g
  • Milch
    190 g
  • rote Zwiebel halbiert
    1
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Dill
    1 Stängel
  • Frühlingszwiebeln (ca. 60 g), in Ringen (5 mm)
    2
  • Feta
    200 g
  • Ei
    1
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    ½ TL
  • Butterschmalz zum Braten

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 152 kcal / 638 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...