Urządzenia i Akcesoria
Mousse de chocolate e avelã
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 doses
Składniki
-
açúcar50 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias600 g
-
creme de avelã e chocolate200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
51.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
2332.9 kJ /
557.6 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
32.5 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2017
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Bavaroise de morango
8 godz. 5 min
Pêssegos com molho de framboesa e gelado de baunilha
Brak ocen
Mousse de chocolate
3 godz.
Quadrados de frutos vermelhos
8 godz. 30 min
Mousse de pêssego
3 godz.
Bolo gelado
1 godz. 30 min
Espuma de maracujá
10 min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 godz. 30 min
Mousse de chocolate com laranja
40 min
Tarte de maracujá
4 godz.
Baba de camelo e avelãs
30 min