Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă, la temperatura camerei
- 4 ouă (de 53-63 g), foarte reci
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Budincă de orez
1 godz.
Paste fierte
20 Min
Orez fiert în aburi
25 min
Ochiuri la aburi
15 min
Înghețată de fructe
5min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Știuleți de porumb gătiți la aburi
25 min
Salată crocantă cu legume de primăvară și ouă poșate
1 godz.
Piure de cartofi
50 min
Salată cu somon și merișoare
40 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Maioneză
5min