
Urządzenia i Akcesoria
Ginger fluff
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
gluten free cornflour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
ground ginger2 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs separated, room temperature4
-
caster sugar160 g
-
golden syrup30 g
-
whipped cream300 g
-
jam of choice4 tbsp
-
icing sugar to dust
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
354.9 kcal /
1484.8 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
160.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Retro
15 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia