Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů bílé lepkavé rýže
- 350 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže, na kousky (5 cm) (viz varianty)
- 3 - 4 houby shiitake, čerstvé (cca 50 gramů)
- 25 gramů mrkve
- 20 gramů vodních kaštanů, čerstvých, oloupaných, napůl
- 5 - 10 gramů zázvoru, čerstvého, na tenké plátky
- 20 gramů jarních cibulek, na kousky (2 cm)
- 2 špetky bílého pepře, mletého
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 20 gramů sójové omáčky
- 600 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rybí rolky s houbovou náplní
Brak ocen
Mangové válečky s banánovo-mangovou omáčkou
30min
Švestková omáčka
43 min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Citrónové hummusové noky
Brak ocen
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Falešné kapary z poupat bezinek
Brak ocen
Salsa s chilli a ananasem
Brak ocen
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Brak ocen
Zabaione
15min