Urządzenia i Akcesoria
藜麥布丁佐覆盆子醬
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 杯
Składniki
覆盆子醬
-
300 克 冷凍覆盆子, ,需先解凍覆盆子300 克
-
糖 依個人口味調整100 - 150 克
-
萊姆汁30 克
-
奶油 少許,刷油用
藜麥布丁
-
柳橙汁 新鮮現擠(需約4-5顆柳橙)300 克
-
椰奶 新鮮或罐裝300 克
-
去核椰棗50 克
-
¼ - ½ 茶匙 豆蔻粉肉桂粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
藜麥160 克
-
½ 茶匙 天然香草精香草豆莢½ 根
-
成熟黃香蕉 (約100克),切片1 根
-
水500 克
-
新鮮綜合莓果50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
6 g
Kalorie
1599 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan