Urządzenia i Akcesoria
西洋梨佐巧克力荳蔻醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水400 克
-
西洋梨 (約3-4顆),去皮、對半切、去核300 - 400 克
-
黑巧克力(可可含量50%) 切塊(約2-3公分)100 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)100 克
-
蜂蜜1 茶匙
-
小荳蔻粉1 ½ 茶匙
-
50 克 原味開心果,去殼, ,以烤箱烘烤杏仁片 以烤箱烘烤50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan