
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 950 g Wasser
-
15
g frische Hefe
lub 1 TL Trockenhefe (7 g) - Öl zum Einfetten
- 30 g Tomatenmark
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 146 kcal / 609 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 26 g
- Błonnik
- 1.7 g