剝皮辣椒香菇雞湯

剝皮辣椒香菇雞湯

4.5 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 香油
    5 克
  • 切片
    10 克
  • 剝皮辣椒 依個人口味添加
    40 - 80 克
  • 米酒
    15 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)
    500 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 乾香菇 泡軟
    10 朵
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 28.9 g
Kalorie 1663 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 14.5 g
Węglowodany 25.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...