起酥奶酥麵包

起酥奶酥麵包

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
7 個

Składniki

  • 140 克
  • 25 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 奶酥餡 (市售或自製)
    240 克
  • 酥皮 (市售或自製,詳見要訣)
    7 片
  • 白芝麻
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 12.6 g
Kalorie 1975 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 22.6 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...