Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 110 g unsalted butter, diced
- 110 g light brown sugar
- 30 g golden syrup
- 170 g self-raising flour
- 60 g cocoa powder
- 60 g cornflour
- 30 g water, plus 1 Tbsp
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 75 g unsalted butter, soft
- 150 g icing sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp vanilla extract
- 3 tsp water, boiling
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 616 kJ / 147 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant Icing
35min
Butterfly Cakes
1 Std.
Scottish Tablet
2h 15min
Chocolate Thumbprint Biscuits
3 Std.
Chocolate Bourbons
45min
Triple Chocolate Layer Cake
2 Std. 30 Min
Anzac Biscuits
30min
Buttercream Icing
10 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3h 45min
Ben's Chocolate Cookies
40min
Easy Chocolate Cake
1 Std. 15 Min