Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 plátky želatiny
- 3 polévkové lžíce vody, vlažné
- 100 gramů hořké čokolády, na kousky
- 400 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 40 gramů cukru
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 8701 kJ / 2077 kcal
- Białko
- 38.77 g
- Węglowodany
- 111.8 g
- Tłuszcz
- 167 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta dort s jahodami
6 Std. 30 Min
Mousse z červeného ovoce
5 godz.
Malinovo-čokoládová pomazánka
10 Min
Mini cheesecaky ve skleničce
4h
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1h 45min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min
Želé z mandlového mléka s ovocným přelivem
4 godz. 55 min
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2h 15min
Panna cotta s borůvkami
6 Std. 30 Min
Bombardino
45 min
Panna cotta
6h 15min