Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 plátky želatiny
- 3 polévkové lžíce vody, vlažné
- 100 gramů hořké čokolády, na kousky
- 400 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 40 gramů cukru
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 8701 kJ / 2077 kcal
- Białko
- 38.77 g
- Węglowodany
- 111.8 g
- Tłuszcz
- 167 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ovocná omáčka (Coulis)
10 min
Panna cotta s borůvkami
6 godz. 30 min
Panna cotta dort s jahodami
6 godz. 30 min
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2h 15min
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2h 30min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1 godz. 20 min
Mousse z červeného ovoce
5 godz.
Sněhová malina milkshake
10 min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1 godz.
Čokoládový mousse
3h 20 min
Panna cotta
6h 15min
Cupcaky tiramisu
1 godz.