Urządzenia i Akcesoria
Puré de papa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porciones
Składniki
-
800 g de papas peladas y cortadas en trozos medianos
-
1400 g de agua
-
200 g de mantequilla sin sal
-
150 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
1 ½ cditas de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
459 mg
Białko
3 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Puré de camote
40 min
Puré de papas
50 min
Puré de papa y poro
40 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Fetuccine Alfredo
35 min
Crema batida
10 min
Hot cakes
40 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Crema batida rápida
5 min
Arroz primavera
40 min
Salsa blanca italiana
20 min
Camarones al ajillo
25 min