Urządzenia i Akcesoria
Puré de papa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porciones
Składniki
-
800 g de papas peladas y cortadas en trozos medianos
-
1400 g de agua
-
200 g de mantequilla sin sal
-
150 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
1 ½ cditas de sal fina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
459 mg
Białko
3 g
Kalorie
1343 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carne molida
35 min.
Crema batida
10 min.
Hot cakes
40 min.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min.
Arroz primavera
40 min.
Camarones al ajillo
25 min.
Pasta con camarones
35 min.
Puré de papa y camote con chile morita
45 min.
Puré de papas
50 min.
Puré de papa y poro
40 min.
Puré de camote
40 min.
Fetuccine Alfredo
35 min.