Urządzenia i Akcesoria
Negra maluca
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 doses
Składniki
Bolo
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
água240 g
-
chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços200 g
-
açúcar300 g
-
ovos3
-
óleo240 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar220 g
-
fermento p/ bolos2 c. chá de
Cobertura
-
chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços200 g
-
açúcar40 g
-
manteiga15 g
-
leite100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
135.1 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
3667.2 kJ /
876.5 kcal
Tłuszcz
55.2 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
87.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Março 2019
73 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Pavê de morango
2 godz. 45 min
Cocadas
1 godz. 30 min
Bolo nega maluca
1 godz. 5 min
Brigadeirão
1 godz. 45 min
Bolo quente de brigadeiro
25 min
Minitortas
1 godz.
Bolo com cobertura de leite condensado e morango
2 godz. 30 min
Palha italiana
2 godz.
Quadrados de chocolate cobertos
50 min
Brownies de coco
35 min
Quadrados de laranja
55 min
Bolo de cenoura com cobertura de chocolate
50 min