Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 slices
Składniki
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
medium eggs8
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder, unsweetened80 g
-
fine sea salt2 pinches
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel100 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
whipping cream680 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9 g
Kalorie
2142 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Chocolate Porter Brownies
45 min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 godz. 35 min
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Millionaire's Chocolate Tart
2 godz. 20 min
Buttercream Icing
5 min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min
Peanut Butter Cheesecake
5 godz. 40 min
Lollipop Cake
2 godz. 10 min
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min