Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 slices
Składniki
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
medium eggs8
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder, unsweetened80 g
-
fine sea salt2 pinches
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel100 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
whipping cream680 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9 g
Kalorie
2142 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Ben's Chocolate Cookies
40 min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5 godz.
Chocolate Chip Cookies
50 min
Honey Cereal Bars
30 min
Brownies
50 min
Chocolate Bourbons
45 min
Baked Doughnuts
1 godz.
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 godz. 50 min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4 godz. 40 min
Cinnamon and Date Twists
50 min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3 godz. 45 min