Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake

4.1 27 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 slices

Składniki

Chocolate Sponge Cakes
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    60 g
  • caster sugar
    250 g
  • medium eggs
    8
  • self-raising flour
    170 g
  • cocoa powder, unsweetened
    80 g
  • fine sea salt
    2 pinches
Cream and Salted Caramel Filling
  • liquid caramel
    100 g
  • unsalted butter diced
    100 g
  • fine sea salt to taste
    1 tsp
  • whipping cream
    680 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 512 kcal / 2142 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...