Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 slices
Składniki
Chocolate Sponge Cakes
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
caster sugar250 g
-
medium eggs8
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder, unsweetened80 g
-
fine sea salt2 pinches
Cream and Salted Caramel Filling
-
liquid caramel100 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
whipping cream680 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9 g
Kalorie
2142 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1h
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Red Velvet Cake
1h 20min
Brownies
50min
Ultimate Chocolate Cake
2h 15min
Mocha Cake
2h 5min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Tri-Coloured Cupcakes
1h 30min
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min
Praline Cheesecake
4h 10min
White Chocolate Cheesecake
16h
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min