Urządzenia i Akcesoria
Karpatka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
16 kusů
Składniki
Těsto
-
250 gramů vody
-
125 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
130 gramů hladké mouky
-
5 vajec
Krém
-
750 gramů mléka
-
80 gramů vanilkového pudingu, v prášku
-
4 žloutky
-
300 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
160 gramů moučkového cukru plus na posypání
-
4 čajové lžičky vanilkového cukru2 čajové lžičky domácího vanilkového cukru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
5.3 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmorejo
10 min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2 godz. 40 min
Panellets
11 godz. 20 min
Zabaione
15 min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1 godz. 40 min
Mango lasi pralinky
Brak ocen
Aïoli
5 min
Cantuccini di Prato
1 godz.
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min
Bigos
1 godz. 30 min
Brownies
50 min
Tiramisu
5 godz. 20 min