
Urządzenia i Akcesoria
Pausenbrötchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 Stück
Składniki
-
Milch250 g
-
Ei1
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Zucker50 g
-
Salz½ TL
-
Mehl500 g
-
Hafer-Schmelzflocken100 g
-
Milch-Schokoladen-Riegel (à 21 g), z.B. kinder Riegel von Fererro18 Stücke
-
Kondensmilch zum Bestreichen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
194 kcal /
811 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frühlingsküche
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy