Urządzenia i Akcesoria
桂花紫米糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
紫米 提前浸泡过夜并沥干水份125 克
-
黑芝麻25 克
-
蛋2 颗
-
糖30 克
-
盐1 小撮
-
泡打粉 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
糖桂花30 克
-
4 颗 红枣, ,去核切拌混合整粒坚果 切碎4 颗
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9 g
Kalorie
1174 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
外婆的点心
10 Przepisów
Chiny
Chiny