Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g cenoura
- 20 g aipo
- 30 g cebola
- 350 g carne de vaca picada
- 150 g tomate em pedaços
- 100 g leite
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 78 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de legumes e carne
40 dk
Puré de peixe e legumes
35 dk
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
Cuscuz com legumes
1 Std. 15 Min
O 1º puré de pescada
30 Min
Boiões da semana
45 Min
Puré de cenoura e batata
30 Min
Puré de carne e espinafres
30 Min
Papa de milho com banana
15 Min
Puré de pera e banana
5 Min
Sopa para os mais pequenos
45 Min
O 1º puré de carne
30 Min