
Urządzenia i Akcesoria
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Saure Sahne250 g
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Weißweinessig1 TL
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
-
Senf mild1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
166 kcal /
693 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy