Caldo de carne

Caldo de carne

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
800 g

Składniki

  • pedaços de carne, sem nervos cortados em pedaços
    300 g
  • mistura de legumes (ex.: cebola, cenoura, talo de salsão, aipo), cortados em pedaços
    300 g
  • ervas aromáticas variadas (ex.: sálvia, alecrim), só as folhas
    4 ramos de
  • dente de alho
    1
  • sal grosso
    150 g
  • vinho tinto
    30 g
    30 g água
  • folha de louro seco
    1
  • cravinho em pó
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 76.3 kcal / 319.4 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 1.2 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 7374.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...