Urządzenia i Akcesoria
Massa de pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fatias
Składniki
-
água em temperatura ambiente220 g
-
1 c. chá de malte em póaçúcar (opcjonalnie)1 c. chá de
-
2 c. chá de fermento biológico seco, esfareladofermento biológico fresco esfarelado20 g
-
farinha de trigo400 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar30 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
294.1 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
934.2 kJ /
223.3 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pão saloio
1h 25 phút
Carcaças
1h 40 phút
Rissóis de camarão
1h 30 phút
Molho Béchamel (versão rápida)
10 phút
Mousse de chocolate
3h 20 phút
Molho béchamel
15 phút
Molho de tomate
40 phút
Purê de batata
50 phút
Lasanha bolonhesa
2h 30 phút
Panquecas estilo Americano
40 phút
Cookies com gotas de chocolate
50 phút
Pão de ló
1h 50 phút