Urządzenia i Akcesoria
Massa Choux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 unidades
Składniki
-
água150 g
-
manteiga, sem sal cortada em pedaços80 g
-
sal1 pitada de
-
açúcar (opcjonalnie) (10 g)2 c. chá de
-
farinha de trigo120 g
-
ovos (53-63 g cada)3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risoto milanese
25 min
Pão pita
1 godz. 10 min
Cheesecake de abacate com limão
3 godz. 20 min
Pão de mandioquinha
1 godz. 10 min
Massa choux
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Maionese
5 min
Baguete
3 godz. 45 min
Caldo de carne
45 min
Massa fresca
1 godz.
Açúcar baunilhado
72 godz.
Profiteroles
1 godz. 30 min