![Chocolate Ganache Brownie Chocolate Ganache Brownie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/643f1b12-bb14-49de-8007-67fe0d0aa5f3/Derivates/7e9ec143-7225-4b96-b172-ae4b04396e64.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brownie
- 7 oz chocolate (64% cacao) in pieces or chips
- 10 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
- 12 oz sugar
- 6 ½ oz all-purpose flour
- 4 - 5 large eggs, (approx. 7.5 oz)
Ganache
- 12 oz organic heavy whipping cream
- 4 ½ oz light corn syrup or liquid glucose
- 11 ½ oz chocolate (64% cacao) in pieces or chips
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1701 kJ / 405 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème Pâtissière
15min
Sugar Skulls
3h 10min
Homemade Baking Mix with Shortening
5 min
Angel Food Cake
1ч. 10 мин.
Sausage Mummies
1ч. 10 мин.
Black and White Cookies
2h
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2h 55min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 Std. 45 Min
Angel Berry Trifle
30min
Chocolate Fudge Cake
2h
Buttercream Frosting
5 min