Urządzenia i Akcesoria
辣炒箭筍
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水1500 克
-
鹽1 茶匙
-
油2 茶匙
-
箭筍 洗淨、去除根部300 克
-
蒜頭2 粒
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
薑10 克
-
蔥 切段1 枝
-
豬絞肉150 克
-
米酒1 茶匙
-
辣豆瓣醬1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.3 g
Kalorie
594 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan