Urządzenia i Akcesoria
Cranberry Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
sugar130 g
-
orange thin peelings of skin and juice (approx. 40 g)½
-
ground cinnamon½ tsp
-
cloves to taste1 - 2
-
black peppercorns to taste1 - 2
-
star anise small1
-
ground nutmeg1 pinch
-
red onions quartered130 g
-
dried cranberries250 g
-
red wine50 g
-
red wine vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
1.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
357 kJ /
85.3 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min
Spiced Herbed Nuts
40 min
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Bacon and Cranberry Jam
40 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Gooseberry Curd
1 godz.
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min