Urządzenia i Akcesoria
Cranberry Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
500 g
Składniki
-
sugar130 g
-
orange thin peelings of skin and juice (approx. 40 g)½
-
ground cinnamon½ tsp
-
cloves to taste1 - 2
-
black peppercorns to taste1 - 2
-
star anise small1
-
ground nutmeg1 pinch
-
red onions quartered130 g
-
dried cranberries250 g
-
red wine50 g
-
red wine vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
1.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
357 kJ /
85.3 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Sauce
1 godz.
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4 godz. 25 min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Raspberry Balsamic Glaze
73 godz.
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 godz. 45 min
Rudolph's Mocktail
30 min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min