Urządzenia i Akcesoria
Karpatka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
20 kusů
Składniki
Těsto
-
310 gramů vody
-
160 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
160 gramů hladké mouky
-
6 vajec
Krém
-
940 gramů mléka
-
100 gramů vanilkového pudingu, v prášku
-
5 žloutků
-
380 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
200 gramů moučkového cukru plus na posypání
-
5 čajových lžiček vanilkového cukru2 ½ čajové lžičky domácího vanilkového cukru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
49.9 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1434.2 kJ /
342.8 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tiramisu dort se sušenkami Amaretti
7 Std. 30 Min
Máslo s medvědím česnekem
Keine Bewertungen
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50 Min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Keine Bewertungen
Tandoori
5 Min
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1 Std. 50 Min
Vodka orange
5 Min
Panellets
11 Std. 20 Min
Bigos
1 Std. 30 Min
Espresso martini
5 Min
Aïoli
5 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min