Urządzenia i Akcesoria
Karpatka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 kusů
Składniki
Těsto
-
130 gramů vody
-
65 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
65 gramů hladké mouky
-
3 vejce malá, velikosti "S"
Krém
-
380 gramů mléka
-
40 gramů vanilkového pudingu, v prášku
-
2 žloutky
-
150 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
80 gramů moučkového cukru plus na posypání
-
2 čajové lžičky vanilkového cukru1 čajová lžička domácího vanilkového cukru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Sód
55.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
1455.2 kJ /
347.8 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aïoli
5 min
Višňové cookies s kokosem
35 min
Soljanka z DDR
1 godz. 30 min
Pisco sour (citrónový koktejl)
10 min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Brak ocen
Terina s kachními játry a portským vínem
Brak ocen
Sušenky Garibaldi
40 min
Redpiroska
Brak ocen
Hamburgery s pomalu vařeným vepřovým masem v barbecue omáčce
4 godz. 50 min
Bigos
1 godz. 30 min
Brownies
50 min
Tiramisu
5 godz. 20 min