Urządzenia i Akcesoria
Ředkvičková pomazánka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcí
Składniki
-
4 - 5 polévková lžíce pažitka, čerstvá, (12 g), chopped4 - 5 polévková lžíce řeřichy (12 g), roots removed
-
200 gramů červených ředkviček
-
1 ½ jarní cibulky
-
250 gramů čerstvého sýra
-
½ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
216 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
376 kJ /
89.9 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10 Min
Pomazánka z uzené makrely
15 Min
Balkánská pomazánka
15 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 Min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 Min
Hermelínová pěna
10 Min
Třená niva
5 Min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 Min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10 Min
Pomazánka z makrely
20 Min
Pomazánka z červené řepy
5 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5 Min