Chocoladetaart met Pistache

4.0 1 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
8 porties

Składniki

  • pistachenoten, gepeld, ongezouten
    50 g
  • pecannoten
    300 g
  • cacaopoeder
    50 g
  • ahornsiroop
    50 g
  • pistachepasta
    200 g
  • pure chocolade, 70% cacao kleine stukjes
    160 g
  • melk
    80 g
  • eierdooiers
    5
  • suiker
    50 g
  • eiwitten
    5
  • zout
    ½ theelepel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 porties

Sód 1696.1 mg
Białko 99 g
Kalorie 20690.6 kJ / 4945.2 kcal
Tłuszcz 387.7 g
Błonnik 66.6 g
Tłuszcz nasycony 82.8 g
Węglowodany 325.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...