Urządzenia i Akcesoria
Chocoladetaart met Pistache
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
8 porties
Składniki
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
pecannoten300 g
-
cacaopoeder50 g
-
ahornsiroop50 g
-
pistachepasta200 g
-
pure chocolade, 70% cacao kleine stukjes160 g
-
melk80 g
-
eierdooiers5
-
suiker50 g
-
eiwitten5
-
zout½ theelepel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 porties
Sód
1696.1 mg
Białko
99 g
Kalorie
20690.6 kJ /
4945.2 kcal
Tłuszcz
387.7 g
Błonnik
66.6 g
Tłuszcz nasycony
82.8 g
Węglowodany
325.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistache Moelleux
30 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Gevouwen kruidenbrood
1 godz. 10 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Pico de Gallo
Brak ocen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Brak ocen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
200 g ui kleuren
25 min
Groentesticks
Brak ocen