Sanduíche de brioche com chantilly e coulis de framboesa

Sanduíche de brioche com chantilly e coulis de framboesa

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 doses

Składniki

  • água
    310 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • açúcar
    190 g
  • farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar
    510 g
  • sal
    2 c. chá de
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • framboesa
    400 g
  • natas c/ 35% de gordura
    500 g
  • açúcar em pó
    50 g
  • aroma de baunilha e manteiga
    1 c. chá de
  • pistácio picado
    20 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1220.9 mg
Białko 19.5 g
Kalorie 5117.5 kJ / 1223.1 kcal
Tłuszcz 50.8 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 29.3 g
Węglowodany 175.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...