Torta de manteca y chicharrones

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 raciones

Składniki

  • 350 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 600 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 250 g de manteca de cerdo (y algo más para engrasar)
  • 300 g de azúcar
  • 200 g de chicharrones

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 24.1 mg
Białko 10.1 g
Kalorie 2112 kJ / 504 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 62.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...